Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی سی امین روز آبان ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

30 آبان 1321، لایحه دولت مبنی ‌بر واگذاری اجازه انتشار اسکناس به هیات نظارت اندوخته اسکناس به تصویب مجلس رسید. براساس این مصوبه بانک ملی مجاز شد که با تصویب هیات نظارت هر مقدار که لازم باشد اسکناس چاپ کند.

30 آبان 1333، مجلس شورای ملی قرارداد منعقده بین دولت ایران و کنسرسیوم را با ۱۱۳ رای موافق و ۵ رای مخالف و یک رای ممتنع تمدید کرد. همچنین در این روز، لايحه جلب سرمايه هاي خارجي كشورهاي اروپايي به تصويب مجلس شوراي ملي رسيد.

30 آبان 1337، منوچهر اقبال نخست ‌وزیر لایحه «ازکجا آورده‌ ای» را برای تصویب به مجلس تقدیم کرد. بر اساس این لایحه کلیه ماموران دولتی و وابسته به دولت باید با سند و مدرک ثابت کنند که دارایی خود را از کجا آورده ‌اند.

30 آبان 1390، پس از یک هفته اظهارنظرهای مختلف از سوی نمایندگان کنگره و سنای آمریکا درباره برنامه‌ ریزی برای تحریم بانک مرکزی ایران، رسانه‌ های غربی از عقب ‌‌نشینی واشنگتن از این طرح خبر دادند.

30 آبان 1391، اصرار مجلس بر حذف دو وزیر از ترکیب هیات امنای صندوق توسعه ملی موجب شد تا تصمیم ‌گیری درباره این موضوع -که مورد مخالفت شورای نگهبان قرار گرفته بود- به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار شود.

30 آبان 1393، علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: «دولت سیاست منسجم رفاهی را دنبال و با فقر غذایی مقابله کرده است و سال ۹۴، به‌ طور کامل پدیده گرسنگی را حذف می‌کنیم".

30 آبان 1396، کلیات طرح اصلاح قانون چک مورد بررسی و تصویب قرار گرفت. مهم ‌ترین موضوع مورد بررسی در این طرح اعتبارسنجی برای چک بود.

30 آبان 1397، روابط عمومی سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد واریز نوبت دوم سود مشمولان سهام عدالت از پنج‌شنبه (اول آذرماه) شروع می‌شود و مددجویان کمیته امداد و سازمان بهزیستی ۱۷۵ هزار تومان سود دریافت می‌کنند. این مبلغ در یک نوبت به حساب بانکی سهامدارانی واریز می‌شود که در سامانه سهام عدالت به نشانی  www.samanese.ir  شماره شبای خود را اعلام کرده‌اند.

30 آبان 1398، مهدی نویدادهم دبیر شورای عالی آموزش و پرورش از تامین اعتبار بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال برای رتبه بندی معلمان توسط دولت خبر داد.

30 آبان 1399، دبیرکل کانون صرافان ایران در نامه‌ای به شرکت‌های صرافی سراسر کشور، دستورالعمل بانک مرکزی مبنی بر فعال بودن واحد‌های صرافی با ۵۰ درصد کارکنان را ابلاغ کرد. در این ابلاغیه آمده: پیرو دستورالعمل ابلاغی در سامانه نیما و در راستای اجرای مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا، صرافی‌های سراسر کشور با ۵۰ درصد نیروی کار خود، مشغول به خدمات رسانی به مشتریان می‌شوند.

 

منابع: روزنامه دنیای اقتصاد و موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری اعتراض کشاورزان اصفهان اقتصاد در گذر زمان تاریخ اقتصاد اقتصاد ایران زلزله جنوب ایران زلزله یوسف نوری مجتهد شبستری اعتراض کشاورزان اصفهان ایران و جهان 30 آبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۴۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن خجسته باقرزاده با اشاره به کاندیداتوری‌اش در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت : برخی‌ها با خود من تماس گرفتند و گفتند که اگر می‌خواهید در لیست باشید، دیداری با هم داشته باشیم. من گفتم با هیچ‌کس ملاقات نمی‌کنم؛ می‌خواهم در مجلس مستقل باشم. اگر به مجلس رفتم الحمدالله، اگر هم راه نیافتم باز الحمدالله.

بنابر روایت ایرنا، وی افزود: واسطه‌های چند نفر از رجال سیاسی برای ملاقات با من تماس گرفتند و من گفتم تا قبل از انتخابات هیچ ملاقاتی نخواهم کردم، چون گفته بودند فلانی را در لیست بگذاریم من گفتم تصمیم با خودشان است.

عضو فهرست شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه اگر اسم مرا در لیست گذاشتند که از آنها خیلی تشکر می‌کنم، اگر هم نگذاشته بودند گله‌ای نخواهم کرد، اظهار کرد: من می‌خواهم اگر به مجلس رفتم، مستقل باشم. «خواهی به کعبه رو کن و خواهی به سومنات. از اختلاف راه چه غم، رهنما یکی است»

وی با بیان اینکه «والله»، «والله» بنده از رأی‌ام در قیامت دفاع می‌کنم و به آنچه که فکر می‌کنم درست و حق است رأی خواهم داد، تاکید کرد: اصل ۴۴ را باید واقعا جدی گرفت. ظرفیت‌های فردی و سرمایه‌ای در کشور وجود دارد اما راه آنها بسته است. اگر ما می‌گوییم جهش اقتصادی، دولت فعالیت آن را انجام می‌دهد اما زمینه‌ها را باید مهیا کنیم و در واقع دولت نقش تنظیم‌گری داشته باشد. وظیفه دولت ایجاد یک محیط رقابتی منصفانه است. دولت نباید رقیب باشد و اجازه ندهد انحصار ایجاد شود و یک نفر همه بازار را در اختیار بگیرد.

عضو فهرست ائتلاف جبهه شورای انقلاب تصریح کرد: وقتی از دولت نام می بریم شاید منظور رئیس جمهور یا وزیر نباشند، بیشتر سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسساتی هستند که خیلی‌ها هم پاسخگو نیست. این پایگاه‌های قدرت است بخش‌هایی از درون دولت نمی‌خواهند آن را از دست بدهند.

خجسته باقر زاده سازمان مدیریت و برنامه و بودجه باید رفتار شرکت‌ها را ارزیابی کند و آنها را توبیخ و یا تشویق کند، اما ما این کارها را انجام نمی‌دهیم، تصریح کرد: ما می‌توانیم برای شرکت‌ها قالب بگذاریم. اول سال به مدیر بگوییم که این شرکت با این سرمایه چقدر می‌تواند درآمد کسب کنند. نظارت مجلس هم بسیار مهم است، البته نه اینکه قانون مهم نباشد.

وی با بیان اینکه مدیر ۴ وظیفه اساسی دارد، برنامه‌ریزی، سازماندهی، اجرا و نظارت و کنترل را از جمله وظایف او می داند و می‌گوید: اگر قرار شد مدیر فقط بر یک وجه تکیه کند، کدام وجه باید باشد و همه بگویند وجه آخر زیرا از این طریق حتی می‌توانید برنامه‌تان را اصلاح کنید و اتفاقا در این موضوع غفلت شد.

نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: گر بر اجرای قانون نظارت شود، هم ضعف‌های قانون و هم کاستی‌های اجرا و آیین‌نامه‌ها و هم ضعف کسانی که باید اجرا کنند مشخص می‌شود. قانون خوب نیازمند نظارت خوب است.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904434

دیگر خبرها

  • عملکرد قابل قبولی از هیات نظارت مشاهده نشد
  • حسن خجسته : به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد | دولت بر رعایت اصل سه‌جانبه‌گرایی در تعیین حقوق کارگران تاکید دارد
  • واگذاری «تعیین دستمزد کارگران» به مجلس منتفی شد
  • شهادت رئیس هیات تطبیق مصوبات دولت با قوانین درباره قالیباف
  • دولت برنامه‌ای برای ارسال لایحه واگذاری حقوق کارگران به مجلس ندارد
  • جنجال تصویر گردشگر روس با یک بغل اسکناس ایرانی/ کارت‌های گردشگری چه نقشی دارند؟
  • جایگزین اسکناس کیلویی